♥ About me

wie ben ik goed

Hello! Leuk dat je op mijn site kijkt en benieuwd bent naar de persoon achter deze reisblog. Ik ben Tess, een dertiger die verliefd is op het ontdekken van de wereld (ondertussen al behoorlijk verslaafd). Hoe dit zo is gekomen vertel ik je later in dit verhaal. Eerst even kort terug naar mijn dagelijkse leven..

Op dit moment woon ik samen in het gezellige Brabant, met mijn vriend Lars, ons zoontje Finn en onze lieve kat Mylo. Omdat wij in het centrum van de stad wonen kun je mij daar vaak vinden om heerlijk een hapje en een drankje te nuttigen, te kijken of er iets leuks te shoppen valt en bij te kletsen met vrienden. In het dagelijkse leven ben ik interieur styliste en geef ik uiteraard graag iedereen advies in hun (verre) vakantieplannen!

Hoe ik verliefd ben geworden op het reizen?
Tijdens mijn laatste jaar van de opleiding interieuradviseur had ik samen met mijn vriend al het idee om een wereldreis te maken. Eerst een jaartje werken om goed te kunnen sparen en dan het grote avontuur aangaan. Dit was dé perfecte tijd, omdat wij allebei nog thuis woonden en zo konden we elke maand flink wat geld opzij zetten.

Op 10 november 2010 was het dan zover: WE ARE GOING DOWN UNDER! Met alleen een ticket heen naar Perth (Australië) en een ticket terug vanuit Bangkok (Thailand) zijn we op pad gegaan. In totaal zijn we in vijf verschillende landen geweest en hebben we zeven maanden non-stop rondgereisd. Ik bezocht: Australië, Nieuw Zeeland, Fiji, Indonesië en Thailand.

Deze 7 maanden heb ik zoveel nieuws en bijzonders ontdekt en niet alleen qua cultuur en natuur, maar ook “ik als persoon”. Het gevoel van vrijheid is me zo goed bevallen, je leeft van dag tot dag en je ziet wel hoe het loopt. Een groot avontuur! Elk land heeft zijn eigen charmes die mij  aanspreken of juist helemaal niet, maar ik wil ze allemaal een keer zien en meemaken.

wie-ben-ik-1

Waarom een blog?
Heel simpel: Gewoon omdat reizen leuk is en iedereen verliefd moet worden op avontuur, want dát is het eigenlijk. EEN GROOT AVONTUUR! Op mijn blog schrijf ik daarom met alle plezier over mijn reiservaringen, nieuwe avonturen en kun je soms even blieken wat ik de laatste maand gedaan heb. Hopelijk kan ik jullie inspireren en vooral motiveren om meer van onze aardbol te gaan ontdekken. Want wat is er nou fijner dan nieuwe herinneringen maken over de hele wereld? Het is de bedoeling om elke week een post te plaatsen en af en toe zal er een extra post online komen. Ik heb op het moment geen vaste upload-dag, maar meld je even aan op mijn hoofdpagina dan krijg je automatisch bericht als er een nieuw artikel online komt.

wie-ben-ik

Mijn favoriete reisbestemming.
Tot nu toe heb ik 32 landen mogen afstrepen en ze zijn stuk voor stuk geweldig. Ik merk dat mijn voorkeur wel uit gaat naar de warmere landen, mooie stranden, tropische eilandjes waar je kan rondtoeren op de scooter. Alhoewel ik Nieuw Zeeland ook erg indrukwekkend vind… Nee, als ik dan echt moest kiezen dan zou ik voor Indonesië gaan, mede doordat mijn grootouders en mama uit dit prachtige land komen. Ik voelde me daar meteen op mijn gemak, het leek wel een soort van thuis komen. De mensen zijn relaxed, super vriendelijk en het heeft een geweldige flora en fauna.

Stiekem een beetje verliefd op:
♥ eten bij onbekende straattentjes
♥ het verdwalen in grote steden
♥ relaxen op de mooiste stranden
♥ het proeven van verschillende culturen
♥ scooter rijden op tropische eilanden
♥ de onderwaterwereld
♥ kletsen met de locals
♥ de mooie herinneringen
♥ prachtige wandelroutes
♥ Lars en Mylo
♥ wolken en zonsondergangen
♥ treinreisjes door prachtige landschappen
♥ het uitstippelen van routes
♥ mijn havaiana slippers
♥ mijn backpack
♥ de spectaculaire uitzichten

I WANT TO MAKE MEMORIES ALL OVER THE WORLD!!

P.S. Wil je samenwerken? Dat kan! klik dan hier om met mij in contact te komen.

onderschrift

 

2 gedachten over “♥ About me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *