Informatie op TessLovesTravel

TessLovesTravel streeft er naar om op haar website actuele en correcte informatie weer te geven.
Alle geplaatste informatie is door ons mij zorgvuldig onderzocht en samengesteld.
Desondanks staat TessLovesTravel niet in voor eventuele onvolledigheid, onjuistheid of de actualiteit van deze informatie. De reisinformatie op TessLovesTravel kunt u zien als informatie van algemene aard en mag niet gezien worden als officieel reisadvies.

Alle getoonde vakantie inspiratie wordt door mij handmatig en zorgvuldig uitgezocht en geschreven.
Deze informatie is uit eigen ervaring, vind ik direct bij de reisaanbieders zelf of ontvang ik via nieuwsbrieven.
De getoonde informatie over de vakanties en accommodaties zijn ook handmatig uitgezocht bij de reisaanbieders zelf. Daarom kan ik geen verantwoordelijkheid dragen voor de getoonde prijzen en informatie. Voorts kunnen er ook geen rechten ontleend worden aan deze prijzen en informatie. Bij vragen of problemen met de getoonde prijzen verzoek ik u contact op te nemen met de reisaanbieders zelf.

TessLovesTravel aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website informatie of “reisadviezen”. Neem contact op met uw reisorganisatie bij problemen met uw boekingen.

Mail

TessLovesTravel zal zo zorgvuldig mogelijk haar directe emailcontact verwerken.
Ook eventuele nieuwsbrieven worden door ons gecontroleerd op correctheid en actualiteit.
Desondanks garanderen wij niet dat de door ons verzonden mails door u tijdig en correct worden ontvangen. Ook de digitale veiligheid van het mailcontact kunnen wij niet volledig garanderen omdat daar nu eenmaal risico’s aan verbonden zijn. Door met ons via email of via het informatieformulier met ons te communiceren accepteert u dat risico. In ons privacy-statement kunt u lezen hoe wij met uw gegevens en privacy omgaan.

Hyperlinks

TessLovesTravel bevat meerdere hyperlinks naar websites van derden en heeft geen invloed op de inhoud en correctheid van die websites. TessLovesTravel accepteert daarom dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voor het gebruik van deze websites. Bij problemen met eventuele boekingen verwijzen wij u graag naar uw reisorganisatie.

Beeldmateriaal, intellectuele eigendommen & Copyright

Het TessLovesTravel logo is een beschermd beeldmerk ontworpen door 360design.nl. Elk gebruik van ons logo is strikt verboden zonder schriftelijke toestemming van BabyHoliday.nl. Het beeldmateriaal wat op TessLovesTravel gebruikt wordt is deels afkomstig uit stockfoto websites alsmede uit de privécollectie van bloggers. Het gebruik van tekst, beeldmateriaal of andere content van onze website zonder schriftelijke toestemming van TessLovesTravel is verboden.

Een vakantie boeken via TessLovesTravel

TessLovesTravel is onderdeel van BabyHoliday;

BabyHoliday (Tess Janssen) is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). Je boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152).