Hallo, even voorstellen!

Leuk dat je benieuwd bent naar de persoon achter dat computerscherm. Mijn naam is Tess!
Een dertiger die verliefd is op het ontdekken van de wereld.
Ik praat het liefst de hele dag over reizen en help je daarom graag je droomreis uitstippelen.
Mijn favoriete manier om een bestemming te verkennen is het maken van een rondreis;
slapen in mooie accommodaties en van plaats naar plaats.
Ik wil graag alle hoogtepunten bezoeken maar vooral de onontdekte plekjes vinden.
Zodat elke dag een verrassing is!

Hoe ik verliefd ben geworden op reizen...

Samen met mijn vriend maakte ik een wereldreis naar; Australië, Nieuw Zeeland, Fiji, Thailand en Indonesië! In die 7 maanden reizen heb ik zoveel nieuws en bijzonders ontdekt en niet alleen qua cultuur en natuur, maar ook “ik als persoon”. Het gevoel van vrijheid is me zo goed bevallen, je leeft van dag tot dag en je ziet wel hoe het loopt. Je begrijpt, eenmaal terug van deze onvergetelijke tijd waren we niet meer te houden en wilden we nog veel meer ontdekken.

We reden 3 weken in een tuktuk door Sri lanka, klommen zwetend de berg op naar Machu Pichu in Peru, sliepen in hutjes op onbewoonde eilanden in de Filipijnen, maakte ik een dansje op de Chinese muur, zagen we tijdens het snorkelen de mooiste vissen in Curaçao en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Moeder van twee...

Zelfs nu ik moeder ben van twee lieve zoontjes, Finn en Owen, zijn wij niet gestopt met reizen. We willen juist onze kinderen deze mooie wereld laten zien en andere culturen meegeven. Je reist dan net even wat rustiger aan dan je gewend bent maar, het is toch fantastisch om te zien hoe je kinderen zo snel contact maken met andere kindjes zonder dat ze elkaar kunnen verstaan. Ze passen zich erg snel aan en zijn zo nieuwsgierig. We maakten al een rondreis door Zwitserland en Italië. Vlogen naar Spanje en Griekenland en reisden af naar Singapore en Vietnam om daar verschillende mooie plekken te zien met het hele gezin.

Waarom boeken via TessLovesTravel;

  • Persoonlijk advies wanneer het jou uitkomt
  • De beste vakantie, afgestemd op jouw wensen
  • Al het regelwerk uit handen, je wordt volledig ontzorgd
  • Veilig boeken bij betrouwbare reisorganisaties
  • Van het boeken van pakketreizen tot reizen op maat
  • Vast aanspreekpunt, altijd bereikbaar voor je vragen
Bekijk mijn werkwijze >>

"Ik kan de hele dag over reizen en vakantie praten"

Op mijn site schrijf ik ook met alle plezier over mijn reiservaringen en nieuwe avonturen. Hopelijk kan ik jullie inspireren en vooral motiveren om meer van onze aardbol te gaan ontdekken.

En dat ik mag werken in deze branche maakt mij een héél blij mens. Want wat is er nu leuker dan het adviseren over de mooiste plekjes op de wereld? En er voor te zorgen dat jij de tijd van je leven gaat hebben op een bijzondere bestemming, zonder dat je, je zorgen hoeft te maken of alles wel goed geregeld is!

Zou je het fijn vinden als ik je help bij het uitzoeken van je reis? Dat doe ik met alle plezier!

Ja, ik wil heel graag een mooie reis maken!