Algemene Voorwaarden

Tess Loves Travel is onderdeel van BabyHoliday reizen en hanteert daarom dezelfde algemene voorwaarden als BabyHoliday reizen;

Reisvoorwaarden
BabyHoliday is een zelfstandige onderneming en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). Je boekt bij en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152).

ANVR-Reizigersvoorwaarden
United Travel (KvK 59901152) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover.

De reizen die je boekt bij BabyHoliday via ons ‘persoonlijk reisadvies’ worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) die van toepassing zijn op alle reisvoorstellen die naar aanleiding van een aanvraag per mail gestuurd worden tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Bekijk hier de ANVR-Reizigersvoorwaarden, deze kun je eventueel opslaan en printen.
Bekijk hier de algemene brochure van het ANVR.
Bekijk hier het Certificaat van United Travel van het ANVR.

Wanneer je een reis bij BabyHoliday via ons ‘persoonlijk reisadvies’ boekt ben je op de hoogte van en ben je akkoord gegaan met de ANVR-reizigersvoorwaarden en overige ANVR-informatie.

Stichting Garantiefonds Reisgelden
United Travel (KvK nr. 59901152) is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Ook als de overeenkomst mede het vervoer omvat en de consument al op plaats van bestemming is aangekomen, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds
United Travel (KvK nr. 59901152) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat je als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:

  • (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

 

Voorwaarden en bepalingen BabyHoliday reizen

Persoonlijk reisadvies paketten
Vraag je één van onze 3 reisadvies pakketten aan dan ga je ook akkoord met onze algemene voorwaarden en bepalingen.

Indien je een telefoonnummer hebt doorgegeven in het aanvraagformulier mogen wij telefonisch contact met je opnemen.

Binnen 5 dagen ontvang je een offerte van je aanvraag.

De kosten voor de persoonlijk reisadvies pakketten worden, als de boeking definitief wordt, verrekend in de totale reissom van de boeking.

Wil je de vakantie niet boeken via BabyHoliday ‘persoonlijk reisadvies’ nadat je ons reisvoorstel hebt ontvangen. Dan krijg je per mail een factuur om de betaling van het pakket te voldoen. De betaling dient binnen 5 dagen voldaan te zijn.

Offertes/reisvoorstel
Op alle offertes/reisvoorstel zijn de algemene voorwaarden van United Travel van toepassing en die van de desbetreffende leverancier(s). Bekijk de algemene voorwaarden van United Travel via deze link: https://www.unitedtravel.nl/contact/algemene-voorwaarden

Alle offertes zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van (prijs)wijzingen en typefouten.

De geldigheidsduur van de offerte is terug te vinden in de ontvangen offerte.

Boeking via BabyHoliday
De boeking valt onder de ANVR-voorwaarden en SGR-garantie van United Travel.

Bij BabyHoliday ‘persoonlijk reisadvies’ kun je een boeking maken door het boekingsformulier in te vullen of je kunt de boeking plaatsen door dit in de mail aan te geven. Na akkoord voor boeking krijg je van ons altijd eerst een optiebevestiging per mail toegestuurd, zodra de voorwaarden geaccepteerd zijn en de (aan)betaling voldaan is wordt de boeking definitief.

Rechtstreeks boeken bij reisorganisatie
Kiest de klant ervoor om zelf rechtstreeks te boeken bij de leverancier(s) dan is het volgende van toepassing:

  • BabyHoliday is niet verantwoordelijk voor deze boeking. De uitvoering en afhandeling van de reis valt onder de verantwoordelijkheid van de desbetreffende leverancier(s).
  • De communicatie en eventuele wijzingen dienen rechtstreeks bij de leverancier(s) gedaan te worden.

Betalingen
Persoonlijk reisadvies pakketten
Zie kopje ‘persoonlijk reisadvies pakketten’.

Boekingen
Betalingen worden gedaan door middel van een betaallink (iDeal) op deze manier kun je de betaling per bank overmaken. Wij vragen de (aan)betaling z.s.m te voldoen zodra u onze (optie)bevestiging heeft ontvangen. Het restant bedrag moet uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald zijn. Maak je een boeking binnen die 6 weken dan dien je de gehele reissom te voldoen.

Pakketreis
De aanbetaling van een pakketreis is 30% van de gehele reissom.

Samengestelde reis (maatwerk)
De (aan)betaling is afhankelijk van de annuleringsvoorwaarden van elk los onderdeel van de reis.
Vluchten moeten altijd volledig betaald worden, daar waar vluchten 100% annuleringskosten (non-refundable) hebben. Op het landarrangement vragen wij een aanbetaling van 25%.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

De boekingskosten bedragen € 47,00 per boeking.

Wijzigen
Het is mogelijk om na de boeking een aanpassing of wijziging te maken. In overleg met BabyHoliday ‘persoonlijk reisadvies’ wordt er bekeken wat de mogelijkheden hierin zijn. Hiervoor zullen wij wijzigingskosten in rekening brengen van € 35,00 en is het mogelijk dat de desbetreffende touroperator ook wijzigingskosten hanteert. Het zou kunnen dat er naast de wijzigingskosten ook annuleringskosten in rekening gebracht worden.
De kosten van het omboeken naar een andere datum van je reis is afhankelijk van de desbetreffende reisorganisatie/leverancier. In overleg met BabyHoliday ‘persoonlijk reisadvies’ wordt er bekeken wat de mogelijkheden hierin zijn.

Annuleren
Pakketreis
De annuleringskosten van een pakketreis zijn afhankelijk van de annuleringsvoorwaarden van de desbetreffende reisorganisatie/leverancier waar de boeking is ondergebracht. In overleg met BabyHoliday ‘persoonlijk reisadvies’ wordt er bekeken wat de mogelijkheden hierin zijn.

Samengestelde reis (maatwerk)
Voor het annuleren van de vluchten brengen wij 100% van de vluchtprijs in rekening. De annuleringskosten van het landarrangement zijn afhankelijk van de annuleringsvoorwaarden van de desbetreffende reisorganisatie/leverancier waar de boeking is ondergebracht. In overleg met BabyHoliday ‘persoonlijk reisadvies’ wordt er bekeken wat de mogelijkheden hierin zijn.

Reispapieren
De reispapieren worden uiterlijk 1 week voor vertrek per mail en per post verzonden. Tevens kun je de reispapieren ook vinden in de app van United Travel, inloggen met je emailadres en je boekingsnummer (de 4 cijfers na 5471/…. ).

Paspoort en visums
Je bent zelf verantwoordelijk voor een geldig paspoort en (indien nodig) een visum. Het is verstandig om tijdig te controleren of je paspoort nog geldig is en of er een visum nodig is voor jullie bestemming. Ook baby’s en oudere kinderen dienen in het bezit te zijn van een eigen geldig paspoort.

Gezondheid en vaccinaties
De gezondheidsadviezen en voorschriften kunnen in elk land anders zijn, je bent zelf verantwoordelijk om de juiste informatie in te winnen over de bestemming. Veel informatie is te vinden op de website van de GGD-reisvaccinaties of raadpleeg de huisarts. Als er vaccinaties nodig zijn voor je bestemming, is het aan jou om ervoor te zorgen deze voorafgaand de reis te hebben gekregen.

Reisadviezen
BabyHoliday ‘persoonlijk reisadvies’ is niet verantwoordelijk voor reisadviezen en de wijzigingen hierin. Je kunt de meest actuele reisadviezen vinden op: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Verzekeringen
BabyHoliday ‘persoonlijk reisadvies’ biedt kortlopende en doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen aan. Deze dienen tijdens of kort na boeking afgesloten en betaald te worden.

Voorwaarden Kortlopende Annuleringsverzekering
Voorwaarden Kortlopende Reisverzekering
Voorwaarden Doorlopende Reis Annuleringsverzekering

Kan ik je helpen?

Telefoonnummer: 073-2001225
Of stuur een WhatsApp bericht
Email: info@tesslovestravel.nl