Overslaan en naar de algemene inhoud

kopEindelijk hadden Lars en ik samen een zondagje vrij , super fijn natuurlijk, maar wat gaan we doen? Absoluut niet thuis blijven ‘bankhangen’, dat is zonde van deze mooie dag. We stapten de auto in en zijn weggereden, waar naar toe wisten we nog niet precies. Dat bepalen we onderweg wel… Let the adventure begin!

Vroeg opstaan is bij mij altijd een dingetje, bah! Ik houd daar gewoon niet zo van, tenzij er iets leuks op de planning staat natuurlijk. Dus om acht uur ging de wekker, meteen uit bed springen lukt me op de een of andere manier nooit. Dat is lastig voor Lars, I know haha.. maar goed rond half 10 zaten we dan eindelijk in de auto!

veluweroadtripVolg jij me al op Snapchat? Voeg me toe: tess.janssen 

Eerste stop. Ik ben nog nooit eerder op de Veluwe (Posbank) geweest en heb me er eerlijk gezegd ook nooit echt in verdiept.  Maar jeetje, wat een mooie omgeving is dat en zeker voor een stadsmeisje zoals ik. Op deze manier had ik Nederland nog nooit eerder gezien,de gehele omgeving stond nog in bloei. Zoals je op de foto’s kunt zien heeft paars de overhand en al is dat niet echt mijn favoriete kleur, het komt hier zeker tot zijn recht.

posbank

posbank2

posbank1

Tweede stop. Een kleine 3 kwartier verder ligt het Paleis ’t Loo en dit is vanzelfsprekend het bekendste paleis van Nederland. Ook hier waren wij nooit eerder geweest, schandalig hè? Dus hoog tijd om een bezoekje te brengen. Ik heb nooit geweten dat er zoveel te doen zou zijn rondom het paleis. Het is dat we wat later op de middag aankwamen en dat Lars niet zo lang kon lopen i.v.m. zijn operatie aan zijn knie, maar anders hadden we hier een hele dag kunnen vertoeven. Of worden we dan té volwassen haha…

loo

loo1

loo2

Derde stop. Pannenkoeken! Dat vonden we wel toepasselijk bij deze ‘Hollandse’ dag. Om weer een beetje richting huis te rijden stopten we in Hoenderloo om te eten, heerlijk!

pannenkoek

Vierde stop. Nadat we een stuk over de 7 Heuvelenweg hadden gereden, eindigde onze laatste stop op een terrasje in Groesbeek. Nog eventjes van de laatste zonnestralen genieten en vooral niet denken aan morgen. Maar helaas komt aan alles een eind, zo ook aan deze fijne dag!


Om wat te oefenen met filmen en editen had ik deze dag ook mijn Go Pro meegenomen, wellicht dat de filmpjes steeds beter worden.. 

Bekijk onze dagtrip in 2 minuten!

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

Laat een reactie achter