Overslaan en naar de algemene inhoud


Alhoewel er toen, en dan praat ik over 5 á 6 jaar geleden, nog nooit gesproken werd over het woord ‘selfie’ maakte ik ze al wel. En omdat een vriendin een hele leuke herinnering deelde op facebook ben ik de foto’s van onze trip door Australië weer eens gaan bekijken. Dat bracht weer hele fijne momentjes naar boven en bijzonder charmante selfies haha… Dit zijn ze!
P.S. De foto’s zijn echter niet van de beste kwaliteit en een selfie stick hadden we toen nog niet. Dus de mooie achtergrondjes zijn er wel, maar zie je niet haha.


De allereerste foto die we maakten na aankomst in Perth! Mega jetlag natuurlijk en dat is ook wel te zien. Ik weet nog goed dat ik dacht: we zijn er, en nu!!!? Haha.. Perth was namelijk het beginpunt van onze wereldreis en we waren toen nog super onervaren. Maar neem van mij aan, je leert het zo!


De Quokkas zien op Rottnest Island! Vanuit Frementle boekten we een dagtripje naar dit kleine eiland en gingen op avontuur met onze, totaal niet fijne, fietsen. Ik weet niet of je Quokkas kent, maar deze beestjes zijn te schattig voor woorden en ze leven alleen op Rottnest.


Een seflie, maar dan anders om! In de eerste paar weken van onze reis huurden we een ‘Wicked van’. Dit is een soort camper, een omgebouwd oud busje met matras en koelkast. Super cool om zo Australië te ontdekken. Dit was één van de eerste plekken waar we overnachtten…


Gewoon als de verveling toeslaat tijdens het rijden, want de afstanden waren behoorlijk ver. We zaten al snel 6 tot 8 uur in de auto.


Ik weet niet of dit tot de selfies behoort, maar met de zelfontspanner kun je ook foto’s van jezelf maken haha. Dit coole springkussen stond op een camping in Bunburry en Lars en ik moesten en zouden hier even als blije en opgewonden kinderen op springen. Dat kussen bleef ook roepen, Tess spring alsjeblieft op mij haha!


Waaaah…… the Great Barrier Reef! Je ziet er nu helemaal niets van natuurlijk, maar ik schreef er al eens een artikel (met heel veel foto’s) over.


Tijdens onze ‘outback trip’ heb ik heel weinig selfies gemaakt en ik denk omdat we er gedurende die vier dagen bepaald niet op ons mooist uitzagen. Het waren korte nachten, heel veel afstanden rijden en pittige wandelingen maken.  Dus schrik niet…


Australië kent heel veel mooie strandjes en dit is de enige selfie, die ik destijds aan het water maakte. Ik nam deze in Surfers Paradise, waar we een paar dagen verbleven.


Deze behoort ook tot de categorie ‘zelfontspanner’. Lars kijkt een beetje raar, omdat hij net moest niezen haha, maar op deze foto zie je wel een klein stukje van Perth. Hebben jullie toch nog een beetje achtergrond.


Het park in Sydney en ik weet het, het is niet te zien aan die paar grassprietjes natuurlijk. Maar toch..

Maak jij veel selfies op reis?

Bekijk ook mijn leukste selfies die ik maakte in Peru!!

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

Laat een reactie achter