Overslaan en naar de algemene inhoud

kop selfie met tape

Vandaag ben ik eindelijk begonnen met het sorteren van onze Peru foto’s voor het album en kwam er achter dat we (stiekem) best veel selfies gemaakt hadden. Normaal gesproken gebeurt dit zelden en zijn we daar niet zo van, maar met je telefoon en de Go Pro ben je sneller geneigd een foto te schieten. Het leek me daarom een leuk idee om deze eens allemaal bij elkaar te zetten en jullie te vertellen waar we de selfies genomen hebben! Here we go… p.s. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ‘gekke bekken’ trekken één van mijn sterkste kanten is! 

vliegtuig
Het komt bijna nooit voor, maar deze keer was ik (heel even) wakker en Lars niet haha. We vlogen trouwens met KLM, een prima vlucht van 12 uur. En uiteindelijk stond de stempel in het paspoort, wel te verstaan een roze!!

jungletrekWij met geverfde gezichten! Voordat we aan de 2de dag van de Jungle trek begonnen, verfde de gids ons gezicht met een natuurlijke oranje verf van een zaad. Zoals de indianen uit dit Amazonegebied vroeger ook deden.

ziplinen
Voor de allereerste keer ooit geziplined, zwevend van berg naar berg. Heel tof om te doen en het is dus zeker een aanrader. Ook dit was tijdens onze Jungle trek bij het plaatsje Santa Teresa.

quad tour
Heel moe, maar toch besloten een quad tripje te maken naar Murray & de zoutpannen in de omgeving van Maras (vlakbij Cusco)

lake titicaca
Veel te koud op 4000 meter hoogte, maar super vet: Lake Titicaca!!

colcaDe diepe Colca Canyon verkennen. Deze trek was behoorlijk zwaar, zoals je op de rechtse foto kunt zien haha. Ik ben dan ook de laatste dag (dat was ook de zwaarste) met een ezeltje de berg op gegaan.

nazca
Net voordat we opstegen om de Nazca Lijnen te zien. Must do!!!

sandboarden
Sandboarden & rijden in de Buggy it is! Dit deden we in de woestijn van Huacachina. In de Buggy was het vooral lastig om een foto te maken, want je wordt alle kanten op geslingerd haha. Net een achtbaan!

snapchat selfies
Ik heb natuurlijk ook via snapchat  wat selfies voorbij laten komen! Vind je het leuk om wat meer te zien van mijn dagelijks leven en de reisjes die ik maak, dan mag je me gerust toevoegen: tess.janssen

That’s it!! Dit waren de leukste selfies die we maakten in Peru. Vaak als ik foto’s van mezelf zie moet ik erg lachen, waarom weer zo’n gekke bek. Of er gebeurde iets grappigs op dat moment, heb je dat ook regelmatig? Ik was even afgeleid maar, ik ga snel weer verder met het maken van mijn fotoalbum haha… Bye!

 

 

 

 

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

Laat een reactie achter