Overslaan en naar de algemene inhoud

kop

Hoe dichter we bij de winter komen, hoe knusser ik het in huis wil hebben. Je zet gezellig een kaarsje aan en een heerlijk dik plaid op de bank mag natuurlijk niet ontbreken. De laatste paar dagen was ik op het internet aan het rondstruinen naar ‘do it yourself’ woondeco en dan natuurlijk in de reissferen. Ik kwam wat  leuke ideeën tegen met een voorraad pot en ben dan ook meteen aan de slag gegaan. Het is ontzettend simpel en je bent in no time klaar! Want dat extra beetje (reis)sfeer kunnen we wel gebruiken in deze donkere dagen, toch? Succes!

‘HET IS VOORAL LEUK OM JE EIGEN CREATIE TE MAKEN’

♥ JOUW VAKANTIE MOMENTJE

pot 1 souvenirs

Wat heb je nodig?
– glazen (voorraad)pot
– wit decoratiezand
– schelpen
– een kleine souvenir

En nu?
Vul de glazen pot tot ongeveer 1/3 met het witte zand. Decoreer je verschillende schelpen en je souvenir als een gezellig groepje. Ik heb er wat groen aan toegevoegd omdat het in mijn ogen te ééntonig werd, maar er zijn natuurlijk veel meer andere opties om het meer kleur te geven. Denk bijvoorbeeld aan kleine bloemetjes of misschien wel een foto, het is vooral leuk om je eigen creatie te maken.♥♥ ALS SPAARPOT GEBRUIKEN

pot 1 next adventure

Wat heb je nodig?
– glazen (voorraad)pot
– kleurenprinter
– zwarte stift
– schaar
– plakband
– al een klein beetje spaargeld

En nu?
Zoek op het internet naar een leuke wereldkaart en print deze uit, wel eventjes naar de juiste maat kijken anders is je hele pot bedekt. Eenmaal uitgeprint kun je er allerlei teksten opschrijven: new adventure, travelfund of een naam van een land/ continent dat je ooit nog wilt bezoeken. Het is maar net wat jij leuk vindt!
TIP: Ik heb niet zo’n mooi handschrift en heb de tekst via de computer op het plaatje gezet….


 

‘Ik heb mijn favoriet al in de woonkamer staan’

♥♥♥ JE BEZOCHTE LANDEN VERZAMELEN

pot 3 keien

Wat heb je nodig?
– glazen (voorraad)pot
– zwarte keien
– witte stift of nagellak

En nu?
Schrijf met de stift of de nagellak je bezochte land op een kei, dat is het!
Zo simpel kan het zijn…
Ook een leuk idee is het opschrijven van je fijnste ‘vakantiemomentje’. Let er dan wel op dat je grotere keien nodig hebt! Wat helemaal tof zou zijn is dat je van elke bestemming een kei of steen meeneemt en zo je pot kan vullen.


Zie je wel, dat is helemaal niet zo moeilijk en ook nog eens binnen een paar minuten klaar. Ik ben in ieder geval blij met het resultaat en heb mijn favoriet al in DE woonkamer staan.

WAT IS JOUW FAVORIET!!!?

IK BEN OOK TE VINDEN OP SOCIAL MEDIA: FACEBOOK, INSTRAGRAM EN BLOGLOVIN

einde bericht 1

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

2 Opmerkingen

Laat een reactie achter