Overslaan en naar de algemene inhoud

kop bucket list

Mijn bucket list? Die is natuurlijk veel langer dan alleen deze 5 bestemmingen, maar deze staan ‘momenteel’ bovenaan. Stiekem houd ik wel van lijstjes maken haha, toch blijft deze mijn favoriet. Wat zijn jouw droombestemmingen van dit moment? En heb je al plannen?? Doe inspiratie op en misschien heb jij na het lezen van mijn post, ook één van deze toffe bestemmingen op je lijstje staan. Enjoy!

1. COSTA RICA
Ja, Costa Rica staat bovenaan mijn lijstje! Anderhalf jaar geleden zag ik een documentaire over dit prachtige land en was meteen verliefd. Costa Rica heeft zoveel diversiteit qua flora en fauna, je kunt er van alles zien: mangrove bossen, regenwouden, zoetwatermoerassen maar natuurlijk ook de stranden aan de Pacific of Caribische kant. En dan hebben we het nog niet eens over de vele diersoorten gehad… Kortom dit zou één groot avontuur worden!

costa rica
Bron: www.nationalgeographic.com.es

2. CHINA
Azië trekt mij enorm, qua sfeer maar ook het rondreizen is daar erg makkelijk. Waarom dan china? Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de levensstijl van de Chinezen, hoe en waar ze leven, hoe ze denken, de gewoontes etc. Natuurlijk wil ik ook over de Chinese muur lopen en de bijzondere natuur ervaren. Ik denk, omdat China zo’n immens groot land is, dat je hier makkelijk een half jaar kan rondreizen.

china_2924_600x450
Bron: www.travel.nationalgeographic.com

3. PERU
Machu Picchu daar wil ik heen!! De tocht er naar toe lijkt me al geweldig, laat staan als je eenmaal boven bent. Ik denk dat ik een paar minuten sprakeloos ben van het enorme vette uitzicht, met daarbij de gedachte dat de Inca’s dit 800 jaar geleden gebouwd hebben. Dat ik daar dan kan staan en kan genieten van dit wereldwonder. En zeg nou eerlijk, alle foto’s van dit land zijn toch jaloersmakend.

hero-interior
Bron: www.nationalgeographicexpeditions.com

4. IJSLAND
Als ik aan IJsland denk, dan denk ik aan een woest en ruig land. Een land met veel uitdaging en avontuur in schitterende landschappen. IJsland is ook het land met het Noorderlicht en dat is nou precies de reden waarom ik er naar toe wil. Het Noorderlicht zien en ervaren, dat lijkt me zo’n apart iets en ongelooflijk mooi.

godafoss-aurora-iceland_65568_990x742
Bron: www.photography.nationalgeographic.com

5. DE SEYCHELLEN
Gewoon om te genieten en vooral  te relaxen op een prachtige plek. Nou ben ik zelf niet echt van het uren stil liggen, maar ik heb ooit eens wat onderzoek gedaan naar diverse paradijsjes. En kon daaruit op maken dat je op de Seychellen de meeste activiteiten hebt. Daarom denk ik dat deze archipel met verschillende eilandjes perfect (voor mij) is. Relaxen, maar niet al te lang…

itinerary-header
Bron: www.nationalgeographicexpeditions.com

BEN JE AL OP EEN VAN DEZE MOOIE BESTEMMINGEN GEWEEST?

 

IK BEN OOK TE VINDEN OP SOCIAL MEDIA: FACEBOOK, INSTRAGRAM EN BLOGLOVIN

einde bericht 1

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

6 Opmerkingen

 • Esther schreef:

  Oow ja voor mij dan toch Cuba op het lijstje als laatste! Maar die van jou begrijp ik ook heeel goed! Mssn moet je me maar eens uitleggen hoe wordpress werkt 😉 zo mooi met die tagwoorden onder aan en je Facebookpagina ook! Beter!

 • Nathalie schreef:

  Ik hou ook wel van lijstjes! Costa Rica en IJsland staan ook hoog op mijn bucket-list! IJsland vanwege de prachtige foto’s en het Noorderlicht! Costa Rica is meer een gevoel! Ik heb er eigenlijk niet veel over gelezen of foto’s van gezien 😉 Peru moet je zeker naartoe! Machu Picchu en de tocht ernaartoe is geweldig! Cusco vind ik echt een leuke stad!

 • Marcella schreef:

  Als ik de Seychellen inruil voor Mexico is het ook mijn lijstje. Met de toevoeging van Mexico dan. Wat een heerlijke bestemmingen, ik hoop er zeker wat te bezoeken in de komende jaren. Benieuwd met welk land jij start!

  • Tess schreef:

   Het liefst zou ik ze allemaal achter elkaar doen haha, maar dat gaat natuurlijk niet. En ook ik hoop in de komende jaren wat af te vinken natuurlijk, heb voor nu nog geen ‘echte’ plannen. Ideeën zijn er genoeg 😉

Laat een reactie achter