Overslaan en naar de algemene inhoud

kop

Ik kan oprecht zeggen dat ik verliefd ben op zonsondergangen. Ik kan daar echt van genieten, vooral als er nog wolken in de lucht hangen, dan zijn ze op hun best. Laatst reed ik vanaf mijn werk terug naar huis en de lucht was zo mooi belicht, het herinnerde mij aan de vele ‘sunsetsplekjes’ die ik al heb mogen bewonderen. Dit zijn mijn favorites…

KATA TJUTA ♥ AUSTRALIË

aussie
Ik begin met één van mijn favoriete zonsondergangen aller tijden, deze nam ik tijdens onze drie daagse toer door de outback van Australië. Wat een magische plek en wat een toffe herinneringen, ik stond perplex van dit plaatje.

LIONS DIVE ♥ CURAÇAO

curacaoSunsets & palm trees, die doen het bij mij altijd goed! En zeker in de Caribbean, fantastisch!! Nou zit Curaçao vol met mooie turquoise strandjes, maar met zo’n kleurrijke lucht wordt het toch wel heel speciaal.

THUIS ♥ ‘S-HERTOGENBOSCH

thuisMaar ook thuis geniet ik volop van de prachtige zonsondergangen, heerlijk met een kopje thee erbij haha.

AYA NAPA ♥ CYPRUS

CyprusWauw, mooi hè!? Ik houd echt van foto’s met silhouette, het fascineert me. Na het opfrissen van een lang dagje rondtoeren over Cyprus, keek ik ‘zomaar’ uit het raam en viel mijn blik op deze ondergaande zon.

TANGALLE ♥ SRI LANKA

sri
Daar zijn ze weer, de palmbomen! Ik heb gewoon iets met die bomen, op de een of andere manier link ik ze altijd aan paradijselijke vakanties. Heel gek, haha! Echter deze keer liet het ongerepte Sri Lanka mij nog eens extra smelten..

LOMBOK ♥ INDONESIË

SengigiHij is misschien een beetje donker, maar als je goed kijkt zie je de zonnestralen net boven de vulkanen uit komen. Het grappige was dat ik een rondreis maakte door Indonesië met mijn ouders, zusje en Lars. Aan het einde van de reis splitsten onze wegen en vlogen mijn ouders naar Bali en wij naar Lombok. Je raad het al.. dit is dus het uitzicht op de vulkanen van Bali, waar mijn ouders verbleven.

CAVTAT ♥ KROATIË

kroatie
No words needed!  We besloten hier een lekker hapje te gaan eten en ik als ‘vrouw’ word al heel snel gelokt door een knus, gezellig, kleurrijk eettentje. Als je begrijpt wat ik bedoel haha.. Maar toen we eenmaal de menukaart aangereikt kregen stond mijn hartje even stil, 5 gangen menu’s van 30 euro per gang! Oepsie, dat was iets te veel van ’t goede. Op zoek naar wat anders dus..

QUEENSTOWN ♥ NIEUWZEELAND

nzDit is hem.. my one and only favorite! Sowieso blijft Nieuw Zeeland één van de mooiste landen die ik bezocht heb, maar déze avond is me altijd erg bijgebleven. Heel simpel hoor, gewoon chillen op het strand(je) van Queenstown. Toch heeft die avond veel indruk achtergelaten, de sfeer, de omgeving, helemaal omringd met bergen en de zonsondergang. Kippenvel!

KOROLEVU ♥ FIJI

fijiDon’t forget: Beautiful sunsets need cloudy skies!!

PAI ♥ THAILAND

pai
Thailand staat bekend om het thaiboksen, nou moest Lars als sportman dit een keer gedaan hebben. Tijdens zijn zware training heb ik genoten van de omgeving, ik voelde me intens gelukkig 😉

KO Pha Ngan ♥ thailand

pangang
Ik sluit af met (hoe kan het ook anders) PALMBOMEN!! Ik kan iedereen dit heerlijke eiland aanraden! Huur een scooter en ontdek de fijne strandjes..

Enjoy every sunset!!

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

One Comment

Laat een reactie achter