Overslaan en naar de algemene inhoud

kop

De maand april stond in het teken van feestjes, feestjes en nog meer feestjes. Ik heb tijdens die party’s niet veel goede foto’s kunnen maken, als je begrijpt wat ik bedoel haha. Om er toch nog een leuke diary van te maken heb ik besloten om de maand April en Mei samen te voegen. Hier is die dan!

♥ APRIL! 
Tijdens het afrekenen in de supermarkt viel mijn oog op de roze tulpjes die vlakbij de uitgang stonden. Ik kon ze niet laten staan, ze waren ook nog eens afgeprijsd en een beetje kleur in huis kon ik wel gebruiken, na al dat pokkenweer. De smaak had ik goed te pakken en heb die week wat leuke (neutrale) accessoires gekocht. Inmiddels is het hier en daar alweer een beetje veranderd, maar ik wilde jullie toch even de resultaten laten zien.

accessoires

Hier zijn ze dan de feestjes, meer hoef ik niet uit te leggen, toch!?

feestjes

♥ MEI!
Zon je bent er. Eindelijk. Ik voel me dan altijd meteen gelukkig en vooral heel gezond. Op de één of andere manier heb ik veel meer zin om te gaan sporten en wil ik opeens heel gezond leven. Herkennen jullie dit ook?

vitamine store

Helaas moest ik op 5 mei Bevrijdingsdag gewoon werken, maar daarna zijn wij fijn bij de Griek gaan eten. Op weg naar huis liepen we langs het terrein van het Brabants Historisch Museum en ik kwam erachter dat ik daar eigenlijk nog nooit was geweest. Het museum zelf was natuurlijk al dicht, maar de tuin (zo noem ik het maar even) nog niet.

wandeling

Plantjes kopen met mama voor Moederdag! Een super slim cadeau, want ik moest uiteraard mee om  ze uit te zoeken, toch? En ’toevallig’ hadden ze ook leuke plantjes voor bij mij thuis, heel gek haha.

bloemen

Toppers! Haha als ik de foto’s terugkijk moet ik best wel een beetje lachen, ik sta namelijk op alle foto’s met mijn mond open. Echter kwam ik tot de conclusie dat René, Gerard en Jeroen helemaal niet zo interessant waren, de muziek was daarentegen wel erg gezellig. Zelfs onze John den Bever werd (efkes) gecoverd.

toppers

Tada.. Nog meer leuke herinneringen deze maand! BBQ-en + Game of Thrones + Skeeleren + Snapchat = HAPPY ME! Wil je me volgen via snapchat? Mijn gebruikersnaam is tess.janssen

random

Joehoe morgen stap ik op het vliegtuig naar PERU!!! Houd mijn Facebook & Instagram dus goed in de gaten.. Adiós!

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

Laat een reactie achter