Overslaan en naar de algemene inhoud

kop

Elke maand een fotodagboek bijhouden.. goed idee? Geen lange teksten, maar gewoon kort en krachtig laten zien wat ik uitgespookt heb die maand. Het zal niet altijd even spectaculair zijn, maar het is altijd leuk om even bij anderen te spieken wat zij zoal doen in het dagelijks leven, toch? Ik vind van wel, ssst ;). Nou hier is hij dan: mijn eerste Photo Diary ever!

heart-28-xxlFebruari 2016 begon helaas met een paar dagen ziek op bed, net als de rest van Nederland geloof ik. Ondanks het ‘bijna’ fit zijn ben ik natuurlijk gewoon gaan Carnavallen. Dit geweldige feest is maar één keer in het jaar, dat moest en zou ik gaan vieren.

carnaval 1

carnaval 2

Wisten jullie dat februari mijn lievelingsmaand is: Happy BDAY to meee..!! Heb het niet uitgebreid gevierd dit jaar (de rest van de jaren trouwens ook niet, ben daar niet zo van), maar al met al was het een prachtig dagje met heeeel veeeeel gezelligheid en zoetigheid.

verjaardag

Ook mama is in februari jarig en had een heel mooi cadeau gekregen: betekende voor mij een dagje schilderij ophangen en huis restylen!

mamahuis

Oohh wat had ik zin in de lente, gewoon dat lekkere zonnetje, gekleurde bloempjes en heerlijk buiten zijn. Dat gebeurde helaas niet: dan maar de kleurtjes en de bloemetjes naar binnen halen.

bloemetjes

Peru staat over een paar maandjes alweer voor de deur en de voorbereidingen zijn in volle gang! Heb je nog tips en handige info, laat het me weten…

Peru

De post over ‘mijn reisroute over het eiland Java in Indonesië’ is erg goed bekeken. Jeeeh happy me! Oh trouwens, mijn hotels heb ik toentertijd allemaal ter plekke via Agoda geboekt, super site!
post indo

Omdat ik (wij) zo goed als in het centrum van Den Bosch wonen, loop ik regelmatig even de stad in om iets te eten of ‘alleen’ te kijken bij bijvoorbeeld een leuke kledingwinkel haha.

stad 1

Bye bye dear dairy, see you the next time!

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

2 Opmerkingen

  • Wat een heerlijke en veelzijdige maand. Sinds ik in Utrecht woon vier ik eigenlijk nooit meer carnaval, terwijl ik er als kind in Heerlen echt dol op was.

    Indonesië is geweldig, ik ga snel je blogs over Java lezen. Ik ben al druk af aan het tellen tot mijn volgende reis naar Indonesië, nog iets meer dan 4 maanden…

    • Tess schreef:

      Ohh dat is jammer, carnaval is zoooo gezellig! En een reisje naar Indonesië, tof! Ben wel een beetje jaloers hoor haha. Heb je al een route uitgestippeld? Ben benieuwd…

Laat een reactie achter