Overslaan en naar de algemene inhoud

kop juli

Pff.. wat een drukke eerste weken! Net terug van de vakantie en meteen weer volle bak aan het werk. Eén voordeel, je merkt helemaal niets van je jetlag haha. Lars startte zijn eigen fysiotherapie praktijk en die moest ingericht worden, ik hielp natuurlijk mee. We gingen van de Ikea naar de Gamma, van de Gamma naar de praktijk en van de praktijk weer terug naar de Ikea. Tussendoor genoot ik ook van de zon hoor, kijk maar mee..

Waarschijnlijk hebben jullie het al gelezen, maar de maand juni stond in het teken van Peru. Met elke week een update van onze rondreis. Voor degene die ze nog niet heeft gelezen en nieuwsgierig is wat ik allemaal heb gedaan, je leest ze hier terug!

kop

Het begon eigenlijk net voor de vakantie, Lars kreeg een aanbod om zijn eigen fysiotherapie praktijk te starten. Tijdens de vakantie heeft hij dan ook veel heen en weer gemaild, eenmaal thuis kon het echte werk beginnen: heel veel regelen. Zo ook de inrichting van de praktijk en daar ben ik dan weer goed in, het was dan ook erg leuk om daar mee bezig te zijn. De vele ritjes naar het meubelplein waren niet voor niets want beetje bij beetje is het steeds mooier geworden…

fysioDe praktijk is gevestigd in de ‘Local gym’ te Sint-Michielsgestel dus mocht je ergens last van hebben 😉 www.fysiosintmichielsgestel.nl

Begin deze maand stond er een gezellig personeels uitje op de planning. Zoals je kunt zien aan de foto’s hebben we het enorm naar ons zin gehad.

feest

Deze maand is Lars ook geopereerd aan zijn knie, omdat hij zijn kruisbanden heeft afgescheurd. Aangezien hij niet veel mocht lopen, heb ik wél heel veel kunnen lopen (als je begrijpt wat ik bedoel haha).

knie

Tussendoor heb ik me een paar uurtjes vermaakt op het Foodtruck Festival en uiteraard heerlijk gegeten. Mocht het volgend jaar weer zijn dan kan ik het iedereen aanraden!

Foodtruck

Het mooie weer heeft zich deze maand ook weer laten zien, gelukkig. En als de zon gaat schijnen dan vind ik het heerlijk om verse fruitsapjes te maken, te chillen in het zwembad  en (romantische ;)) avondwandelingen te maken.

zon

Een dagje met zus lief! Samen  papa & mama opgehaald die fijn een weekje vakantie gevierd hadden. Nadien lekker in de tuin gezeten en genoten van de hapjes, die we die middag gemaakt hadden. De volgende dag nog eens dunnetjes over gedaan, family love..

eten fam

Tot slot, de leukste selfies van deze maand! Bye Bye..

selfies

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

2 Opmerkingen

Laat een reactie achter