Overslaan en naar de algemene inhoud

kop

Het is photo diary time! Alle leuke momentjes van maart komen voorbij, helaas bijna niets op reisgebied deze keer, maar ik heb wel heeeel veeeel andere fijne dingen gedaan. Ook erg belangrijk toch, je leeft tenslotte maar één keer… Have Fun!

heart-28-xxlOok deze maand mocht ik nog één keer genieten van mijn lievelingsfeestje, CARNAVAL!!.  Wegens het (voorspelde) slechte weer op maandag werd de grote optocht verzet naar een zondag in maart. Bofte ik even! Weer een extra dagje feest en dat was het ook.

carnaval

Twee keer per jaar heb ik vanuit mijn werk -ik ben interieur stylist bij een woonwinkel- een accessoire dag, deze keer stond “het voorjaar” op de planning. Op deze dag kunnen we inspiratie opdoen voor onze winkel, denk bijvoorbeeld aan behang, kleurtjes op de muur en het aankleden van studio’s. Ik kreeg meteen de lente kriebels door al die vrolijke kleurtjes.

pronto

Verliefd op deze katjes, die ik mocht knuffelen bij een vriendin, waar ik vervolgens heeeeel de middag thee heb gedronken. Worden we toch een beetje oud en burgerlijk haha…

kat

Op jacht naar een windjack voor in de bergen van Peru. Ik wil graag een winddichte jas meenemen en zeker geen dikke jas, want anders zit mijn backpack te snel vol haha. Maar waar koop je die? Lars kwam met het geniale idee om een dagje Rosada Fashion Outlet te gaan.

rosada

Nog een verjaardagscadeautje! Een heerlijke high tea bij de Yoghurt Barn, nom nom. Sinds februari geopend in Den Bosch en zeker een aanrader. Als verrassing kwam mijn lieve oom uit Dallas ook gezellig mee-eten.

yoghurt

Ohhh noooo, ik heb helaas afscheid moeten nemen van mijn lieve en dierbare vriend …………
SEAT AROSA vaarwel, je blijft voor altijd in mijn hart haha! Gelukkig ben jij er nu om mij te steunen, welkom Bertus d’n Blauwe FORT KA.

auto

Mijn lieve zusje is deze maand 23 geworden, jeeeh!! We zijn met z’n alle heerlijk uit eten geweest, maar heb helaas geen goede foto’s gemaakt.

Ook haalde ik deze maand 800 volgers op Instagram, yay!! Dankjewel daarvoor, ben er erg blij mee.. Bekijk hier mijn profiel!

insta

Zoals vanouds gezellig bijgekletst, ons buikje rond gegeten en een klein beetje geshopt. En dat alles met mijn allerliefste vriendin.

nimue

Oeps vergeet ik bijna ons overheerlijke paasontbijt, nou ja een paasbrunch haha. Ik houd van deze daagjes, lekker uitslapen en de hele dag luieren. Dat mag af en toe wel een keer…

paas


heb jij al leuke vooruitzichten voor aankomende maand?

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

Laat een reactie achter