Overslaan en naar de algemene inhoud

kopSeptember is voorbij gevlogen, wat een drukke maar super leuke maand! Het begon met mijn favoriete bezigheid: nieuwe plekken ontdekken. Ook bezocht ik een aantal keer Den Haag om mijn visum voor China te regelen, werd er heel veel gegeten en heb ik met Nelson geknuffeld. Wat ik nog meer deed check je hier…
heart-28-xxlZoals ik al zei begint de maand september goed! Een stedentripje naar Lissabon maakte mij happy. Wat een prachtige stad is dat zeg, een stad om uren in rond te struinen. Hieronder zie je een paar vakantiekiekjes… of klik hier voor een uitgebreid verslag.

lisbon

Het visum voor China is binnen. Yay! Eind oktober kan ik (en mijn ouders) weer knuffelen met mijn zusjelief,  die voor een half jaar aan het studeren is in Beijing. Daarnaast gaan we natuurlijk ook de stad en omgeving verkennen.

visa

En omdat we het visum persoonlijk moesten aanvragen en ophalen in Den Haag, hebben we daar maar optimaal gebruik van gemaakt. Lekker lunchen en shoppen!

den-haag

Op het werk zijn we ook super hard bezig om de winkel weer winterproof te maken. Twee keer per jaar mag ik samen met mijn lieve (styling)collega’s de hele winkel restylen. We zijn er nu nog druk mee bezig, maar elke dag wordt de winkel weer een stukje mooier. Voor inspiratie organiseert het hoofdkantoor een accessoire dag  en dat was ook deze maand.

pronto

Een wandeling met Nelson de hond bij de Nieuwkuijkse Wiel. Nelson is de super coole Berner Senner van mijn schoonouders en vroeger toen hij nog klein was gingen we daar heel vaak heen. Dus dat was weer even gezellig, zo met z’n drietjes.

nieuw-kuijk

De BBQ stond deze maand centraal, bijna alle weekenden hebben nog we fijn buiten kunnen eten. Zo hadden we bijvoorbeeld een housewarming en een gezellige avond met de ‘nieuwe’ collega’s van Lars. Een beetje té gezellig, want ik ben helemaal vergeten om foto’s te maken van die overheerlijke speklappen haha..

Tot slot mijn favoriete Snapchats van de maand!
snap-sep

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

Laat een reactie achter