Overslaan en naar de algemene inhoud

kop

November, wat ben je voorbij gevlogen! Ik heb van je genoten, soms was het wel een beetje chaotisch en druk, maar ondanks dat was je een maand met alleen maar leuke dingen. Daarom laat ik jullie vandaag kort en krachtig mee genieten met mijn toffe maandje. Have Fun! ♥

Begin van de maand eindigde ons tripje in China. Wat ik precies allemaal gedaan heb kun je hier terug lezen. Ik kan je vertellen dat China fantastisch is en ik zou zo weer terug willen gaan!!

china-last

Het tweede weekend van November stond helemaal volgepland met leuke dingen. Zo begon het op vrijdag met ‘elluf elluf’, een dagje volle bak carnaval dus! Gezelluuggg! Op zaterdag vond het jaarlijkse Pronto personeelsfeestje plaats, uiteraard was dit ook in het carnavals thema. En als afsluiter van dit fijne weekend heb ik een heerlijke lunch gehad in het kattencafé.

11

pfeest

Ook ben ik deze maand begonnen met mijn Personal Body Plan. Ik heb lang getwijfeld, maar heb me toch ingeschreven en ik ben tot nu toe erg blij met het resultaat. Looking good!!

pbp

Kaapverdieeeeeeeeeë is geboekt!!! Yay! Ik had samen met Lars besloten dat we allebei geen dertig willen worden in Nederland. Want dertig worden is niet leuk, pluh. Dus in februari vliegen we samen naar de zon om te relaxen en om uiteraard mijn verjaardag te vieren, zo veel zin in!

kaap

Een ziekenhuis bezoekje!
zhuis#kaakchirurg

Mijn lieve vriendinnetje Esther, die ik in Australië heb leren kennen en waarmee ik dit jaar een super leuk tripje naar Lissabon heb gemaakt, gaf haar verjaardag. Het was wel een ‘klein’ eindje rijden, maar ik heb een mega gezellig avondje gehad. En omdat het veel te gezellig was heb ik helemaal geen foto’s gemaakt… dan maar een uit Lissabon met happy memories!

feestje

Ik weet niet waarom, maar deze maand had ik de behoefte om te shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Het maakte niet uit wat, kleren, eten, dingen voor in huis of iets in de keuken, ik was overal blij mee haha. Ben ik de enige die dit wel eens heeft?

koopTralala…

Op het werk organiseren we één keer in het jaar een ‘Pronto Woonparty’. Hier een paar sfeerfoto’s van de avond..

woonparty

Ohh bijna vergeten, de babyshower van mijn lieve collega’tje! Inmiddels is ze al mama geworden van schattige Guus, nogmaals gefeliciteerd en nu fijn genieten met z’n drietjes.

baby

Tot slot de leukste SELFIES op Snapchat!! Bye..

snap

Psst.. wil je me toevoegen op snapchat? tess.janssen is mijn gebruikersnaam!

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

Laat een reactie achter