Overslaan en naar de algemene inhoud

kop1

Christmastime! Wauw, wat gaan die maanden toch altijd snel voorbij, voor je het weet  loop je weer lekker in je korte broekje in het warme zonnetje over straat. Maar daar gaan we het nu niet over hebben, het is tijd om terug te kijken naar het jaar 2015. Het leek mij leuk om van elke maand mijn favoriete momentje te kiezen door middel van een foto. Hopelijk vinden jullie het een goed idee!?  Let’s get back in time…

‘de London trip die mijn zusje en ik als verjaardagscadeau aan mama hadden gegeven’

♥ JANUARI
Onze tickets naar Sri Lanka geboekt!!
De start van een nieuw jaar en dat betekent: Adventure timeeee. In de maand januari ga ik vaak bekijken hoe we de vakanties kunnen indelen en waar we naar toe willen gaan. Vandaar dat januari één van mijn favoriete maanden is haha.

jan

♥ FEBRUARI
De maand van het allerleukste feest van het jaar: Carnaval! Ik word daar zo blij van als ik daar aan terugdenk, ook dit jaar was het weer geweldig en super gezellig. En.. oh ja ik heb natuurlijk mijn verjaardag gevierd bij ‘Sakana’ omdat sushi zó lekker is.

feb

♥ MAART
De London trip die mijn zusje en ik als verjaardagscadeau aan mama hadden gegeven. We hebben enorm gelachen, lekker gegeten (wel een beetje duur), gewinkeld en als klap op de vuurpijl alle toeristische plekjes bezocht. Camden town is trouwens echt een aanrader! Kortom: 4 super gezellige daagjes.

maart

‘Een dagje naar Zandvoort aan zee maakte het
helemaal af’

♥ APRIL
Dansjes gedaan op Koningsdag!

april

♥ MEI
In Mei kwam het idee om een eigen blog te beginnen en heb ik dan ook mijn allereerste post geschreven: Het reisgevoel in huis halen. Het uitvogelen om een eigen site te maken is toen ook van start gegaan.

mei

♥ JUNI
Eindelijk weer een weekje er tussenuit, even relaxen en bijkomen op Cyprus. Het was heerlijk om weer even te genieten van het warme zonnetje en de blote voetjes op het strand. Helaas is het ons niet gelukt om alle dagen te luieren aan het zwembad, pff dat gaat snel vervelen zeg. Toch maar een auto gehuurd voor een paar dagen en dus wat meer kunnen zien dan alleen zwembad. Ook startte ik in Juni een (korte) fotocursus om mijn Canon 600d wat beter te leren kennen haha. Nu hoef ik hem nooit meer op standje ‘automatisch’ te zetten, dankjewel fotoclass!

Juni

‘Ik ben zo blij dat we gekozen hebben om rond te reizen in een tuktuk’

♥ JULI
Veel mooie zonnige dagen, daar houd ik van! Lekker buiten een terrasje pakken, eten in het park, gewoon de kleine zomerse dingetjes. Een dagje naar Zandvoort aan zee maakte het helemaal af. Gewoon genieten!

juli

♥ AUGUSTUS
Yeaaaaaahhh mijn eigen site’je is de lucht ingegaan: Trots!

Augustus

♥ SEPTEMBER
Zolang naar deze maand uitgekeken: de tuktuk roadtrip door Sri Lanka!! Wat waren dat fantastische weken en Sri Lanka wat ben je mooi. Kon ik maar elke maand zo’n trip maken haha. Ik ben zo blij dat we gekozen hebben om rond te reizen in een tuktuk, ten eerste is het al leuk om in zo’n ding te rijden (wel een beetje eng op het begin) en ten tweede, je ziet zoveel meer van het land en je kan stoppen wanneer je maar wilt. September jij was mijn mooiste maand van het jaar!

september

‘in de laatste weken van ’t jaar een paar leuke dagtripjes gemaakt’

♥ OKTOBER
Even bijkomen van de spectaculaire reis…
Mijn hoogtepuntje in oktober was het toffe personeelsfeest dat geheel in Safari thema was. Ik heb het echt super naar mijn zin gehad en de hele avond in een deuk gelegen.

okt

♥ NOVEMBER
Tijd voor nog een dagje Carnaval en dat hebben we gevierd ook, 11-11 was weer geslaagd. Verder heb ik het lichtfestival Glow in Eindhoven bezocht, wat een beetje tegen viel ten opzichte van voorgaande jaren.

nov

♥ DECEMBER
We hebben in de laatste weken van ’t jaar een paar leuke dagtripjes gemaakt naar Breda en de kerstmarkt in Brugge. De maand december is altijd goed voor, luieren op de bank met warme thee en een dekentje haha.

dec


Als ik terugkijk op het jaar 2015 ben ik mega gelukkig! Het opzetten van mijn eigen site is natuurlijk het hoogtepunt van het jaar en ik denk dat ik daar super trots op mag zijn. Jullie positieve berichtjes en leuke reacties zijn daarom ook erg fijn om te horen en te zien,
dankjewel daarvoor.

Op naar een nieuw jaar, dat er nog maar veel nieuwe avonturen op mijn pad mogen komen…

Ik wens jullie een hele fijne kerst & een spetterend nieuwjaar!!

einde bericht 1

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

2 Opmerkingen

  • Marcella schreef:

    Wat heb je veel leuks gedaan in 2015. Mooie reizen! Met een tuktuk door Sri Lanke klinkt tof. Ik wens je ook voor 2016 veel reisplezier van, ik blijf je reisvavonturen zeker volgen op je blog!

    • Tess schreef:

      Thnx Marcella, 2015 was zeker een leuk jaar!! Het eerste tripje van 2016 is net gepland: PERU!! Heb er zoveel zin in… Heb jij al wat leuks op de planning staan??

Laat een reactie achter