Overslaan en naar de algemene inhoud

Ben jij ook zo’n type die het liefst elke dag op reis zou willen? Ik heb een paar leuke decoratie tips die kunnen helpen om ook thuis een beetje op vakantie te zijn.

collage thuis op reis

De landkaart
Als ik een landkaart zie, denk ik al snel aan een nieuwe bestemming, waarvoor weer een mooie route uitgestippeld kan worden. Het decoreren met een landkaart leek mij daarom een goed idee. Er zijn natuurlijk honderd verschillende mogelijkheden, maar ik heb voor de volgende 2 opties gekozen:

landkaart prikkers♥ De wereldkaart met punaises.
Je heb perfect overzicht van de door jou bezochte landen en het gevoel van een nieuw landje prikken is heerlijk, geloof me maar.

landkaart in lijstjes
♥ Een Landkaart inlijsten.
Door verschillende maten van fotolijsten te gebruiken creëer je een speels effect, mocht je dit te druk vinden dan kun je natuurlijk ook gewoon een grote lijst ophangen of drie lijstjes van dezelfde maat.

Vakantiefoto’s
Vakantiefoto’s, ik kan er geen genoeg van krijgen. Hoe meer foto’s, hoe beter. Op vakantie maak ik foto’s om al mijn speciale momenten vast te leggen en wat is er nou leuker dan ze elke dag weer even te zien. Wat je nu veel ziet is het gebruiken van washi tape. Deze tape heb je in verschillende kleuren en patronen, je kunt er dus helemaal je eigen twist aan geven.
Ben je niet van de tape, dan kun je natuurlijk ook je foto’s laten terug komen op een canvas doek of via de fotolijsten.

tape foto's

schildrij
Reisboeken
Wist je dat boeken tegenwoordig hip zijn als woondecoratie? Gewoon een klein stapeltje op de salontafel of op de vensterbank neerleggen, zo kun je laten zien waar je interesses naar uitgaan en creëer je meteen een gezellig sfeer.  Bij ons thuis is dat natuurlijk reizen, wij hebben dan ook al onze reisboeken uitgestald op de vensterbank. Dit hoeven niet alleen maar reisboeken te zijn, denk ook  aan tijdschriften of een atlas.

reisboeken

Heel veel succes met het creëren van jullie reis-sfeer…

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

Laat een reactie achter