Overslaan en naar de algemene inhoud

kop

Ahh nee. De camping, dat is helemaal niets voor mij, ik hoor dat regelmatig en snap daar totaal niets van. Het is toch juist heerlijk om rond te reizen met een tentje achter in de auto? Je zit nergens aan vast en kan gaan en staan waar je maar wilt. Vandaag wil ik iedereen laten zien dat kamperen helemaal niet zo vervelend is…

heart-28-xxl♥ JE LEEFT BUITEN. Ik kan me voorstellen dat je op vakantie gaat om het drukke ‘werk’ leventje te ontvluchten. En wat is er nou fijner dan elke dag in de buitenlucht te zijn, uiteraard wel met een lekker temperatuurtje. Begint het toch te regenen, dan is kaarten in de tent ook super gezellig!?!

mooie plek

spot

♥ ZO VRIJ ALS EEN VOGELTJE. Voel je je niet op je gemak of laat het zonnetje je in de steek, dan pak je de tent weer in en ga je op zoek naar een nieuwe plek. Fijn toch? Je zit helemaal nergens aan vast en je kan gaan en staan waar je maar wilt.

vrij 1

vrij

♥ HET IS ROMANTISCH. Ben je samen met je lover dan betekent kamperen: samen koken in de buitenlucht (en af en toe gewoon lekker uit eten), samen slapen in een klein tentje, samen genieten bij een kampvuurtje, samen bordspelletjes spelen en kijken hoe de zon onder gaat.

romantisch

roman

♥ RELATIEF GOEDKOOP. Heb je weinig geld te besteden, dan is kamperen de ideale oplossing om toch op vakantie te kunnen. Campingplaatsen zijn doorgaans goedkoper dan een hotel en dan heb ik het wel over de vrije kampeerplekken zonder stroom. Nog een voordeel: je vervangt restaurants met je eigen ieniemienie keuken en op die manier kun je het zo duur maken als je zelf wilt.

spot1

goedkoop

♥ SNEL IN CONTACT MET MENSEN. Je gaat naar de wc, je bent lekker aan het afwassen of je hebt zin in een ijsje. Overal kom je mensen tegen die hetzelfde doen als jij: vakantie vieren en in de stemming zijn. Het hoeft natuurlijk niet, je kunt daar zelf over beslissen, maar er is altijd wel iemand die gezellig een praatje met je wilt maken.

ijsje

mooi

Vergeet dan wel even de muggen, het geluid van ritsen en je benauwde tentje haha. Nee hoor, juist deze dingen geven je het echte campinggevoel. Je moet eens in je leven dit campingsfeertje meemaken en ik weet zeker dat je het vaker zult doen.

Ga jij deze zomer kamperen?

Share this:
Tess

Een reisgek in hart en nieren. Verliefd op nieuwe bestemmingen ontdekken. Helpt bij het uitstippelen van reizen. Boekt jouw droomreis. Gaat het liefst roadtrippen. Is het meest verliefd op Azië. Weet alle mooiste plekjes te vinden!

3 Opmerkingen

 • Mathilda schreef:

  Wat een prachtige kampeerplek, zo vlak bij het water! Zo’n mooi uitzicht vanuit de tent kom je maar zelden tegen. Mag ik vragen waar deze camping is?

  • Tess schreef:

   Dat was onze mooiste camping plek ooit haha.. De camping heet ‘Camping Rozac’ en ligt in Trogir, een stadje in het zuiden van Kroatië.

 • Manon schreef:

  Jep! Deze zomer kamperen in Europa! 😀

Laat een reactie achter